Välkommen till vår sida!

Välkommen till vår sida! Kul att du kunde komma förbi!

Här skriver vi som du säkert redan märkt mestadels om hur man flyttar på bra sätt och hittar bästa möjliga flyttfirma. Men vår sida har ett större mål än så – vi skriver här för att hjälpa människor implementera den första goda vanan av de sju vanorna en högt produktiv människa ofta förlitar sig på. Den första goda vanan är att vara proaktiv – det är precis därför vi alltid tjatar om att vara väl förberedd och börja i god tid.

Proaktivitet är dock mycket mer än att bara vara väl förberedd – det handlar mer om att inte vara reaktiv – det vill säga att man själv väljer hur man skall agera på yttre stimulus snarare än att man låter en impulsmässig reaktion styra ens handlingar.

Det är inte lätt att vara proaktiv på riktigt – det krävs enorm självkontroll, självmedvetenhet och medveten närvaro. Det är inte alls många som klarar av att vara proaktiva under en hel dag – men de som lyckas vara proaktiva bara några stunder per dag är mycket mer framgångsrika än dem som aldrig lyckas med det.

När man skall lära sig nya vanor är det bra att börja smått och sedan arbeta sig uppåt. Därför tycker vi att det är smart att börja lära sig vara proaktiv när man skall flytta – det är ett projekt som inte har så mycket känslor bundet till det och att leta efter en flyttfirma kommer knappast att trigga dina värsta reaktioner. Du kommer troligen att kunna vara rätt så kontrollerad och öva din proaktivitet när du skall flytta.