Prokrastinering kan förstöra din flytt och ditt liv

Som du märker brinner vi för att prata om flyttfirmor och hur man gör för att flytta på bästa möjliga sätt – och det gör vi verkligen. Men vad som faktiskt ligger bakom detta brinnande intresse är att vi älskar att hjälpa människor må bättre och trivas bättre i sina liv – och vi har fått bra respons från läsare som applicerat de vanor vi förespråkar när de flyttar för att sedan märka att de applicerat samma vanor på andra delar av livet och på så sätt gjort stora förändringar.

Vi är alltså mer inriktade på att hjälpa människor att utveckla sin effektivitet än vad vi är inriktade på att ge konkreta tips om att flytta (även om det kan ligga lite under ytan ibland).

Det undermedvetna är mycket starkt och det kontrollera stora delar av livet – att på ett medvetet sätt programmera det till att göra bra val i stunden och att hjälpa en nå sina mål är verkligen smart. Vi vill hjälpa dig programmera ditt undermedvetna så att du får en mer effektiv vardag och får mer gjort och kan göra mer vilket gör att ditt liv blir mer rikt och du blir lugnare på kuppen.

Att skjuta på saker och låta det ligga framför en skapar onödig stress i livet – särskilt när det är saker som ändå behöver göras. Prokrastinering är verkligen skadligt och kan förstöra ens liv om man inte är försiktig – många som prokrastinerat för mycket har slutat upp som arbetslösa och med en skadad självkänsla. Det är inte kul att hamna där så det är av största vikt att ta tag i det man behöver göra och göra det. Ta det viktigaste först och fortsätt sedan!