ActivateDVTVImagen

Hyra förvaringsplatser

Planerar du att flytta och behöver förvara ditt bohag i väntan på tillträde i ditt nya boende? Eller behöver du av någon annan anledning ett extra förråd att förvara möbler och andra ägodelar i? Oavsett kan det vara svårt att hitta ett förråd i lämplig storlek men med hjälp av en flyttfirma kan de hjälpa dig att lösa problemet på ett snabbt och smidigt sätt antingen genom att erbjuda tjänsten själva eller tipsa om något annat.

Flytta och förvara
När det blivit dags att tömma ditt nuvarande boende kan en flyttfirma hjälpa dig både med flytten och ofta även att förvara dina saker tills du behöver dem igen. Kanske har du sålt ditt nuvarande boende i väntan på att drömhuset ska dyka upp och behöver för ett tag bara dina mest nödvändiga prylar. Ett bra sätt för att kunna ha resten av dina saker nedpackade under en period är att låta en firma flytta och magasinera dem så länge som det behövs. När drömhuset sedan dyker upp går det snabbt och smidigt att förflytta dina saker från förvaringen till det nya boendet.

Inför visning
Om du ska sälja din bostad och ännu inte fått tillträde till den nya kan det kännas både jobbigt och trångt att ha alla saker framme vid en visning. Kanske har du till och med börjat packa och har flyttkartongen  av en grym flyttfirma stockholm travade efter väggarna i alla rum. En flyttfirma kan bära ut dina kartonger från bostaden och transportera dem till en lämplig plats för magasinering. Antingen har firman egna förråd att erbjuda eller så brukar de i regel kunna tipsa om vad som finns i området där du bor. Att rensa ut inför visning kan dessutom hjälpa dig att få bostaden såld snabbare eftersom att intrycket av en rymligare bostad tycks vara mer intressant för eventuella köpare.

 

Byta ett stort boende mot ett mindre
För dig som flyttat från ett stort hus till en mindre lägenhet kan det bli svårt att få rum med alla saker. Kanske har du svårt att bestämma dig för vad du vill behålla och behöver förvara möbler och andra saker under en period. Magasinering är då ett bra alternativ för att få både utrymmet och tiden att fundera på vilka saker som ska behållas och vilka som på sikt behöver säljas eller ges bort. Precis som vid de tidigare nämnda orsakerna kan en flyttfirma hjälpa dig att lösa problemet även här

Förvaring och magasinering kan vara en bra hjälp vid många tillfällen. Oavsett vilken orsak du har så kan det både underlätta och spara tid vid en flytt.