ActivateDVTVImagen

Allmänna flytt-tips

Det är mycket att tänka på när man ska flytta och det är lätt att blir stressad över flytten och det kan tyvärr förta mycket av det roliga med att flytta. I denna artikel har vi samlat allt som är viktigt för en flytt ska bli så smidig som det bara går. En av de första sakerna man ska tänka på är om man ska anlita en flyttfirma för flytthjälp. Att få tag i folk som kan hjälpa en att flytta kan vara det svåraste med flyttfirmor i stockholmsområdet hela flytten så att anlita professionell flytthjälp kan vara mycket stressreducerande. Det är dock viktigt att kolla upp vilka alternativ som finns i god tid. Flyttfirmor erbjuder mer än bara flytthjälp så bestäm dig för vad du är ute efter och vilken budget du har. Har du väl bokat flytthjälp så kommer det kännas som att en sten lättade från ditt hjärta. Du kan nu lägga all energi på den viktigaste biten av allt, nämligen packandet.

Packa rätt inför flyttfirma stockholm

 Om du vill att flytten ska gå snabbt och smidigt och om du vill göra din flytthjälp glad så ska du ha packat allt som går att packa i kartonger. Packa inte kartongerna för tungt utan använd hellre fler i så fall. Behöver du flyttlådor så kan du ofta få det på din lokala mataffär. När du har packat färdig en låda av en flyttfirma stockholm, skriv på lådan vad den innehåller så blir det mycket lättare för din flytthjälp att ställa den på rätt ställe i den nya bostaden och det blir lättare för dig att packa upp. Om det är möjligt så är det sedan smart att göra en ordentlig flyttstädning i ett rum med flyttfirma stockholm och sedan ställa alla dina färdiga flyttlådor där. Det kan innebära att man får ha sängen i vardagsrummet ett tag men det är det värt. När väl flytten väl kommer så kommer det bli väldigt lätt för den flytthjälp du anlitat att bara plocka upp flyttlådorna från ett och samma rum. Alla blir glada.

Flytten

 Oftast flyttar man på en helg, det vill säga både lördag och söndag. När din flytthjälp kommer på lördag på den tid ni avtalat så ska ALLT vara färdigt för flytt. Inte några lösa föremål som läggs i en påse eller dylikt. Flytthjälpen ska bara kunna gå in och plocka möbler och flyttlådor. En av er som flyttar kan med fördel vara på plats tidigt i den nya bostaden för att ta emot flytthjälpen och ganska snart börja med det roliga, nämligen att packa upp! Vill ni kunna lägga all energi på den nya bostaden så anlitar ni även en städfirma för flyttstädning av den gamla bostaden och helt plötsligt har ni inget av det tråkiga kvar!